Sobre nosaltres

3a Generació

A finals del segle XIX, l'Establiment era una cooperativa de comestibles, tocineria i vins. El 1898, l'Eudald Serra Benet la comprà als altres socis i la va regentar amb la seva esposa, Rosalia Bansell. Va ser el seu fill, Eudald Serra, qui va introduir la pastisseria al negoci i va inagurar la nova botiga un dissabte de Rams de 1932.

Per primera vegada a Sant Hipòlit es van poder comprar tortells (a 2 pessetes), braços de gitano, borregos i merengues, productes que avui a la Pastisseria Serra (que a Sant Hipòlit encara tothom coneix com 'l'Establiment') continuen elaborant-se seguint la mateixa recepta d'aleshores.

El fill de l'Eudald, en Josep Maria, va agafar el relleu especialitzant-se encara més en productes dolços. Amb els anys, es va deixar de banda la tocineria i part dels queviures per convertir l'antic 'colmado' en una pastisseria amb bolleria a diari, pastissos i, des de 1990, també forn de pa.

El nostre equip

Pastisseria Serra la formem un equip de professionals experts que donem el millor de nosaltres per aconseguir productes tradicionals i alhora creatives elaboracions, creades amb passió i delicadesa.

La nostra filosofia es tradueix en sabor i aroma a tradició.

Tots els nostres productes s'elaboren en el nostre obrador propi de Sant Hipòlit de Voltregà.